Microblading

KOSMETISK TATUERING

Microblading 3D, utförs manuellt med stråteknik.


I priset ingår 1:a behandling, eftervårdsprodukter och återbesök inom 6v.

Microblading är en fantastisk behandling som underlättar vardagen rejält.


Detta är en behandling som håller i upp till 18mån beroende på hur du tar hand om din tatuering och hur ditt allmäntillstånd är.

Jag utför inte denna behandling på diabetiker eller gravida samt personer under 18 år, och jag utför heller inte denna behandling på alkohol/drog påverkade personer. Du ska även undvika att utföra denna behandling under menstruation då detta kan stöta ur färgen.


Med nya rön ifrån branschens bästa vet man idag att personer med extremt oljig hudtyp inte har samma förutsättningar för en kosmetisk tatuering som andra hudtyper har. Det har visat sig att färgen inte fastnar i huden trots upprepade försök. Är du tveksam till vilken hudtyp just du är, boka konsultationstid så går vi igenom just dina förutsättningar för ett så hållbart resultat som möjligt.


Jag som tatuerare ansvarar inte heller för hur slutresultatet blir då samma teknik används på samtliga kunder. Förutsättningarna för att din tatuering ska få ett så bra slutresultat som möjligt är enbart beroende på hur du som kund tar hand om din tatuering efter avslutad behandling. Det är otroligt viktigt med korrekt salva, att man inte pillar/kliar på skorporna och att man under läkningstiden ser till att tatueringen får läka utan yttre påverkningar.


Innan vi påbörjar din behandling får man som kund alltid två papper med instruktioner, regler och varningar att läsa igenom. Godkänner du vad som står skrivet med din underskrift kör vi igång behandlingen efter detta.

Dessa papper är för DIN säkerhet, för att DU ska veta vad proceduren innebär. Vill du innan du bokar tid till behandling se dessa papper kontakta mig via mejl.

Viktigt att tänka på innan behandlingen


Du skall inte ha gjort/använd:


  • Retinol A inom 2v
  • Kemisk/laserpeeling inom 6v
  • AHA-behnadling inom 2v
  • Botox/filers i pannan/nära ögonbrynen 4v
  • Omega-3 inom 2v


Powder Brows


Utförs manuellt med skuggteknik. I priset ingår en återbesök inom 6v samt eftervårdsprodukter.


Powder teknik passar dom med oljighy och dom som vill ha en sminkat resultat. Men skugga kan man åstadkomma samma resultat som när man fyller i brynen med smink.

Färgen bleknar upp till 50-60% därför kan brynen kännas väldigt mörka under läkningsprocessen.

Hållbarhet beror på hudtyp, livsstil, skötsel, ålder, mm. Ungefär upp till 18månader.


Eyeliner / Fransmarkering


Utförs manuellt med en handverktyg. Inkl en återbesök inom 6v.

Före och efter en fransmarkering

En fransmarkering förstärker fransraden och ger en piggare blick. Man kan välja mellan en typisk eyeliner och endast en fransförstärkning för dom som inte vill ha för mycket.

Detta håller något längre än bryntatuering, ca 1-3år.

Hitta hitNygatan 12D

352 31 Växjö

Öppettider


Enligt tidsbokning.KontaktEmail: hej@angelicasfransstudio.se

Tel: 0767 800 845

© Copyright. All Rights Reserved.

Skapad av Angelica Antoniuk